Serviciul Român de Informaţii

Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

Comunicat de presă

Luni, 26 martie 2012, se împlinesc 22 ani de la înființarea Serviciului Român de Informații, ocazie ce a prilejuit și desfășurarea activității de bilanț a Serviciului pentru anul 2011, în ziua de vineri, 23 martie.

La eveniment au participat, alături de conducerea Serviciului Român de Informații, președintele României, domnul Traian Băsescu, consilierul prezidențial pe probleme de securitate națională, domnul Iulian Fota, directorul Serviciului de Informații Externe, domnul Teodor Meleșcanu, Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, doamna Laura Codruța Kovesi, ministrul Apărării Naționale, domnul Gabriel Oprea, președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații, domnul deputat Cezar Preda, precum și membri ai acestei comisii.

La propunerea directorului Serviciului Român de Informații, președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat vineri, 23 martie a.c., următoarele decrete:
• Decret privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele a domnului general de brigadă - cu o stea Coldea Florian;
• Decret privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele a domnului general de brigadă - cu o stea Voinescu George-Viorel;
• Decret privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea doamnei colonel Istode Elena;
• Decret privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea doamnei colonel Posaștiuc Emilia-Cristina;
• Decret privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea domnului colonel Goleanu Viorel.

0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.