Serviciul Român de Informaţii
Serviciul Român de Informaţii

Sistemul Naţional de
Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

Depunerea jurământului militar la ANIMV 2016

Noua generație de studenți ai Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” a depus astăzi, 30 septembrie 2016, jurământul militar. Ceremonialul marchează intrarea tinerilor în echipa SRI.

La eveniment au participat domnul general de brigadă Adrian Ciocîrlan, adjunct al directorului SRI, precum şi domnul colonel Niculae Iancu, rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, alături de şefi de unităţi centrale și teritoriale din Serviciul Român de Informaţii, invitaţi din partea conducerii instituțiilor partenere, profesori ai Academiei şi invitaţi ai cursanților.

Cu acest prilej, studenților li s-a urat bun venit în profesia pe care și-au ales-o, una ale cărei valori definitorii sunt patriotismul, integritatea și excelența.

Fiecare operațiune la care vor participa trebuie să fie derulată în serviciul cetățenilor României, într-o manieră asumată și transparentă, în conformitate cu specificul și atribuțiile instituției din care acum fac parte.

Totodată, au fost adresate mulțumiri tuturor participanților la acest eveniment festiv, care vor contribui în anii care urmează la formarea viitorilor ofițeri ai comunității naționale de informații.
 
Mai multe detalii pe www.animv.ro.
 
0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.