Serviciul Român de Informaţii
Serviciul Român de Informaţii

Sistemul Naţional de
Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

Discursul directorului SRI cu ocazia deschiderii anului universitar la ANIMV

Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” a marcat astăzi deschiderea anului universitar 2016 - 2017.
 
La ceremonia desfășurată la sediul Academiei a participat directorul Serviciului Român de Informații, domnul Eduard Hellvig, însoțit de prim-adjunctul directorului, domnul general-locotenent Florian Coldea, precum și de alți membri ai conducerii instituției.
 
În cuvântul adresat, directorul SRI a ținut să le transmită studenților faptul că profesia pentru care se pregătesc este una în care comportamentul etic este o componentă esențială, care trebuie să le guverneze anii de studii și cariera de ofițeri de informații. Responsabilitățile apasă atât pe umerii tinerilor din Academie, cât și pe cei ai conducerii SRI, instituție care mai târziu îi va integra în operațiuni și parteneriate în care corectitudinea este un element cheie.
 
În egală măsură, directorul SRI a anunțat și faptul că Academia Națională de Informații se află în fața unui moment care este tratat ca un nou început. Un moment pentru care conducerea Serviciului a implementat un set de modificări de substanță la nivel de selecție, personal, proceduri, control și îndrumare academică, în vederea recâștigării unei reputații care în ultima perioadă a avut de suferit. Procesul va fi unul care va cere timp și energie, însă era absolut necesar să fie demarat neîntârziat.
 
Instituţie militară de învățământ universitar unică la nivel naţional, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a format, în decursul timpului, peste 20 de generații de ofițeri pentru întreaga comunitate națională de informații.

Mai multe detalii pe www.animv.ro

 
0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.