Serviciul Roman de Informatii

Back ULTIMELE ȘTIRI

Serviciul Român de Informații, prezent la a IX-a ediție a BSDA
22 Mai 2024

Serviciul Român de Informații va fi prezent, în perioada 22-24.05.2024, la cea de-a IX-a ediție a expo-conferinței de apărare, aeronautică, securitate națională și apărare cibernetică „Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2024”, cea mai mare expoziție de profil din estul Europei și unica din țară.

La ediția din acest an, specialiștii SRI din cadrul Institutului pentru Tehnologii Avansate și Brigăzii Antiteroriste vor expune echipamente de ultimă generație și tehnică specială pentru intervenții contrateroriste în cadrul celor două spații expoziționale, amenajate în interiorul Pavilionului C și pe platforma exterioară.

BSDA 2024 este organizată cu sprijinul și participarea Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Economiei, SRI, STS, ANCOM și Ambasadei SUA la București, fiind totodată acreditată de către Departamentul pentru Apărare al SUA.

Evenimentul, care găzduiește peste 400 de expozanți ai industriei de profil din țară și din străinătate, va beneficia de prezența unui număr însemnat de vizitatori specialiști de pe tot mapamondul.

Vă așteptăm la Standul 270 din Pavilionul C și pe platforma exterioară, din Complexul Aeronautic Romaero S.A.