Serviciul Roman de Informatii

Back ULTIMELE ȘTIRI

Specialiști în intelligence la București
26 octombrie 2017

Cea de-a 23-a ediție a conferinței internaționale „Intelligence in the Knowledge Society”, organizată de Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, sub egida Serviciului Român de Informații, a debutat astăzi în prezenţa a peste 150 de persoane.

Experţi, lectori şi practicanţi în domeniul studiilor de intelligence şi securitate s-au reunit la Bucureşti, pentru a dezbate şi a identifica noile tendinţe si pericolele asociate unei societăţi în permanentă schimbare. Cultura de intelligence include o permanentă adaptare la nevoile de securitate ale unei lumi dominată de tehnologii care avansează rapid şi pot fi folosite de grupări ostile sau de crimă organizată, la existenţa organizaţiilor teroriste aflate în plină expansiune, la agresiunile cibernetice care nu pot fi atribuite cu uşurinţă sau la fluxurile de imigranţi care iau amploare.

Comunicarea interdisciplinară între participanţii la acest eveniment contribuie la o mai bună informare şi înțelegere a studiilor de intelligence, din perspectiva celor prezenţi.

Conferinţa se va încheia vineri, 27 octombrie.

Mai multe detalii puteți găsi accesând www.iksconference.ro